HUSKYLOCK™ s21

HUSKYLOCK-s21.aspx

Innovativ — från insidan hela vägen ut

HUSKYLOCK™ s21 från HUSQVARNA VIKING® är innovativ på alla sätt, från insidan hela vägen ut. Med funktioner som fokuserar på användarvänlighet och professionellt resultat. Du kommer att bli imponerad av alla kreativa möjligheter som finns med en HUSQVARNA VIKING® overlockmaskin. Tänk dig vilka fantastiska projekt du kan skapa!

Möjlighet med utrymme för kreativitet

Det stora utrymmet till höger om nålen på HUSKYLOCK™ s21 ger plats för dina projekt. En större sömnadsyta underlättar tygmatningen och gör den mer exakt. Förlängningsbordet som medföljer HUSKYLOCK™ s21 ger en generös arbetsyta med plats och stöd för stora projekt.

Innovation för en ny overlockupplevelse

Med de automatiska inställningarna på HUSKYLOCK™ s21 behöver du inte provsy.
Välj sömprogram och maskinen ställer automatiskt in bästa trådspänningen.

Steg-för-steg-instruktioner

Det medföljer en trädningsguide på DVD-skiva. Med hjälp av animerade steg-för-steg-instruktioner lär du dig snabbt och lätt att trä din maskin.

Sömmar

Vackra sömmar

Skär, sy, överkasta och dekorera på en mängd olika tyger och dubbelt så snabbt! HUSKYLOCK™ s21 har 3- och 4-trådiga sömmar för att sy ihop och överkasta. Använd 2-trådiga sömmar till tunna tyger.  På HUSKYLOCK™ s21 kan du använda kedjesöm och täcksöm (6 mm och 3 mm) för att sy ihop och fålla.

Tillbehör på köpet

Tillbehörslåda, Skruvmejsel, Knivblad (för den övre kniven), Trådbrickor (4), Trådrullenät (4), Olja, Insexnyckel, Pincett, Rengöringsborste, Trådstöd (4), Bordet för täcksöm/knivlock C (för täcksöm/kedjesöm), Nålträdare, Mjuk plasthuv,