Antingen är du en person som precis börjat nosa på sömnad, men har för avsikt att
börja sy mera och mera eller så är tanken att du bara kommer att sy lite då och då.

Under denna kategori presenterar vi en liten blandad kompott:

Huskvarna Viking Emerald 116&118
Huskvarnas Emerald 116&118 är Sveriges mest sålda mekaniska symaskiner. De är idealiska för all typ av sömnad, från gardinsömnad till klädsömnad. Dessa maskiner har nyttosömmar, elastiska sömmar samt ett enkelt sätt att sy knapphål

Janome 2030

Janome 2030 är en nykomling i Janomefamiljen. Denna elektroniska modell gör det enkelt för dig då den själv ställer in rätt stygnlängd och bredd när du väljer en söm. Utrustad med 30 sömmar (nytto, elastiska, dekorativa och flera varianter av knapphål). Har även bra funktioner som elektroniskt hastighetsreglage (gör det enkelt att sy i tjocka tyger), nålstopp uppe/nere samt automatisk fästning.

Bernina 325

Bernina 325 är Berninas skolmaskin. En symaskin med stark motor och hög kvalitet. Mycket användarvänlig symaskin som syr bra i alla material och passar de flesta. En vän som kommer att hänga med i många år. Har nyttosömmar, elastiska sömmar samt knapphål.

Janome Embla
Janome embla är den optimala skolmodellen. En mycket användarvänlig och tyst elektronisk symaskin med stark motor och hög kvalitet vilket ger fina sömmar i alla typer av tyger. Bra funktioner som automatisk fästning, elektroniskt hastighetsreglage samt 3 olika knapphål som sys efter knappens storlek.

Se även: Syr ibland.