Gillar du Overlocksömnad?

Overlockmaskinen är ett komplement till symaskinen för att få ett extra professionellt resultat på ditt arbete. Overlocken syr raksöm, kastar över kanten och skär rent sömsmånen i ett moment. Overlocker är också utrustade med differentialmatning vilket förhindrar att elastiska tyger töjer sig. Möjligheterna med en overlock är många och vi rekommenderar dig att komma in och provsy.
Du kommer att bli imponerad och inspirerad att vilja sy mera!

 Modellerna är många och här presenteras endast ett urval.
Babylocks maskiner är utan tvekan de mest användarvänliga, pålitligaste och mest underbara overlocker som finns! Imagine 2 är en fyrtrådig modell som syr 2-3 och 4-trådiga sömmar. Den träs automatiskt och jätteenkelt med luftträdning och anpassar trådåtgången efter det material som sitter i maskinen, vilket ger perfekt resultat i alla material utan att du behöver göra någonting. Kort och gott en maskin vi önskar alla!
Baby Lock Gloria är Imagines storasyster och lika ljuvlig att sy på!
Denna modell har alla möjligheter du kan önska dig och dessutom är den busenkel att använda. Trädningen sker genom ett enkelt knapptryck och trådleveransen anpassar sig själv efter materialet du syr i, dvs perfekt trådspänning hela tiden. Du kan sy från 2- till 8-trådiga sömmar och coversömmen blir kanonfin (även om du använder tjockare trådar!). Fördel att du även kan sy cover utanför tyget vilket förhindrar att sömmen repar upp. Stort invändigt arbetsutrymme, knälyft, reglerbart hastighetsreglage samt enkelheten och kvaliteten gör detta till en riktig drömmaskin! Välkommen till oss för denna maskin bör upplevas!!!!

Janome CoverPro 2000 CPX

Renodlad covermaskin (täcksöm) med stort invändigt arbetsutrymme. Mycket användarvänlig! Syr trilling, tvilling och kedjesöm. Effektfulla fållar och dekorationer, fålla och dekorera med covermaskin. Cover Pro 2000CPX är en covermaskin, specialmaskin för kedjesöm, tvilling- eller trillingsömmar med en syhastighet på 1000 spm
4-trådig overlockmaskin. Syr ihop, skär rent och kastar över kanten i ett enda moment  och med ett professionellt resultat.  Användarvänlig med utvändiga reglage och färgkodad trädning Instruktionsvideo följer med på köpet och försäkrar dig om ett professionellt resultat redan från starten.