creative sensation™ pro

creative-sensation-pro.aspx

Ren perfektion.

Låt din fantasi flöda med exklusiva sömkategorier som t ex bandsömmar, kombinationssömmar och många fler. Skapa, ändra och gör dem personliga så får du ett resultat som verkligen är utmärkande.

Främsta funktioner

PFAFF® creative™ Färgpekskärm

Vår bästa skärm någonsin! Tack vare den 180-gradiga visningsvinkeln ser du bra ur alla vinklar. Den användarvänliga layouten är lätt att arbeta med. Se sömmarna i verklig storlek och broderiets verkliga färger på den tydliga, högupplösta skärmen, som nu har ännu skarpare färgåtergivning och högre intensitet för optimal precision och användarvänlighet.

Bandsömmar

Patentskyddade och endast från PFAFF®! Lägg till band till dina sömmar med den här nya unika sömnadstekniken och skapa fantastiskt dekorativa utsmyckningar i 3D.

Snabbare brodérhastighet

Sy färdigt dina broderier snabbare med samma kvalitet och exakthet som förväntat.

30% snabbare brodérhastighet*

*Jämfört med creative sensation™ -modellen. Medelhastigheten varierar beroende på brodérbåge och typ av broderi.

ActivStitch™

Den här revolutionerande tekniken omfattas av tre olika patent och ger exakta och fantastiskt vackra broderiresultat till och med när du använder svårhanterliga specialtrådar som metalltråd. Sensorerna känner av tygets tjocklek och reglerar trådmängden så att en perfekt balans uppnås mellan över- och undertråd. Resultaten blir perfekta på båda sidor av tyget, vilket är önskvärt för allt från scarfar till handdukar.

IDT™

Integrerad dubbelmatning. Unik teknik från PFAFF® i över 40 år! Den här unika funktionen från PFAFF® ger en helt jämn tygmatning från både ovan- och undersidan och perfekta sömmar på alla tyger.

Upplev mer av IDT™ genom att klicka här

Stor brodéryta

PFAFF® creative sensation™ pro sy- och brodérmaskin har en stor brodéryta – upp till 360x350mm. Med marknadens största vändbara brodérbåge kan du brodera stora, personliga motiv utan att spänna om tyget i bågen.

 

Shape Creator

Kombinera dekorsömmar eller mönsterelement direkt och skapa unika bårder och motiv. Med applikationsfunktionen Shape Creator™ kan du skapa applikationer snabbt och med stor precision.

 

Bandsömmar

Skapa dekorativa flerdimensionella effekter med våra vackra bandsömmar. Smala band vävs in i specialsömmarna allteftersom du syr. Den här unika tekniken är särskilt framtagen för sy- och brodérmaskinen PFAFF® creative sensation™ pro. Patentsökt.

Stor sömnadsyta

PFAFF® creative sensation™ pro sy- och brodérmaskinen PFAFF® är det perfekta valet för dig som syr quiltar, heminredningsdetaljer och kläder, alltså för alla som älskar att skapa. Sömnadsytan till höger om nålen är extra stor för att du ska kunna sy stora projekt med mycket tyg eller vaddering.

 

LED belysning

Optimerade justerbar belysning som lyser upp hela arbetsytan utan att skuggor bildas. Du kan även ändra färg och ljusstyrka.

 

Cutwork-nålar medföljer

cutwork-needles-included.jpg En mängd imponerande cutworkbroderier väntar på dig. Särskilda cutworknålar medföljer maskinen.

 

 

Upptäck ännu fler fantastiska creative sensation™ pro egenskaper här

Visa alla egenskaper

Medföljer vid köp

 • 11 pressarfötter
 • 3 brodérbågar:
  creative™ 120 Square Hoop (120×120)
  creative™ Master Hoop (240×150)
  creative™ Deluxe Hoop (360×200)

Fler tillbehör som medföljer vid köp

 

 • USB Embroidery stick
 • Spolar (10)
 • Knälyft
 • Nålar
 • 6D™ Embroidery Machine Communication CD
 • creative sensation™ Embroidery collectionOch mycket mer!

Visa alla tillgängliga tillbehör

BRODERIER SOM INGÅR

Mer än 360 fantastiska broderier – Med PFAFF® creative sensation™ pro sy och brodérmaskinen kan du använda en mängd olika specialtekniker.

Visa alla broderier

Mer än 690 sömmar, bland annat ett stort urval 9 mm dekorsömmar och maxisömmar med en bredd på upp till 52 mm. Kombinera och/eller redigera sömmarna så blir möjligheterna ännu större.

Ladda ner sömtabell