creative™ 1.5

Du är unik! Uttryck det på ett sätt som speglar din personlighet och som får dig att sticka ut från mängden. Med sy- och brodérmaskinen PFAFF® creative™ 1.5 är det enkelt och spännande att skapa unika mönster med det lilla extra. Se hur dina visioner förverkligas, stygn för stygn, med maskinens praktiska funktioner och programmet Embroidery Intro. Skapa något fantastiskt!

Främsta funktioner

The Original IDT™ System

Integrerad övermatare från PFAFF® i över 45 år! En exklusiv PFAFF®-funktion som ger helt jämn tygmatning på både ovan- och undersidan, och perfekta sömmar på alla sorters tyg.

Stort brodérområde

Sy- och brodérmaskinen PFAFF® creative™ 1.5 har ett stort brodérområde, upp till 240 x 150 mm. Med den stora brodérbågen MASTER HOOP kan du brodera unika, personliga motiv utan att spänna om tyget i bågen.

Hög brodérhastighet

Det finns ingen annan sy- och brodérmaskin i denna prisklass som broderar snabbare. Med högre brodérhastighet kan du brodera snabbare än tidigare utan att kvaliteten och precisionen försämras.

Programmet Embroidery Intro PC ingår

För att öka din kreationsförmåga ingår programmet Embroidery Intro PC. Använd det på din dator för att ändra, anpassa och kombinera dina brodérmönster. Rotera, spegelvänd, förminska/förstora och ändra storlek, lägg till text eller monogram för att förverkliga din vision.

*Endast på engelska

200 mm sömnadsyta

PFAFF® creative™ 1.5 sy- och brodérmaskin är det perfekta valet för dig som syr quiltar, heminredningsdetaljer och kläder – för dig som älskar att skapa. Sömnadsytan på 200 mm till höger om nålen är perfekt för att du ska kunna sy stora projekt med mycket tyg eller vaddering.

Fler egenskaper

Elektronisk trådspänning

Optimal övertrådsspänning ställs in automatiskt för varje söm och broderi så att det blir enkelt att sy.

Förstora / förminska

Du kan öka eller minska storleken på broderiet med upp till 20 % så att det passar ditt projekt.

Nålstopp uppe/nere

Ställ in om nålen ska stanna i det övre läget eller nere i tyget när du behöver vända/vrida eller sy applikationer m.m.

Trådklipp

Med en enkel knapptryckning klipps över- och undertråden automatiskt av, en verklig tidsbesparing.

Inbyggd nålträdare

Trä nålen snabbt och enkelt.

TILLBEHÖR I BOXEN

Pressarfötter som du får med på köpet

0A – Standard pressarfot med IDT™ system
1A – Fancy stitch foot med IDT™ system
2A – Fancy stitch foot
3 – Blindhem foot for IDT
4 – Zipper foot for IDT™ system
5 – Enstegs knapphålsfot
5M – Manual knapphålsfot
6 – Embroidery/free-motion fot

Övriga tillbehör

Du får med ett antal tillbehör på köpet, t.ex. en liten skruvmejsel, en liten borste, spolar, ett USB-minne med broderier och “PFAFF® creative™ 1.5 embroidery collection”-häfte m.m.

Visa alla tillgängliga tillbehör

Sömmar

Välj bland 150 sömmar, t.ex. nyttosömmar, knapphål, quiltsömmar, nålkonstsömmar, satinsömmar, dekorsömmar och tekniker med extra pressarfötter.

Ladda ner sömtabell

BRODERIER SOM INGÅR

101 fantastiska broderier ingår

Skapade av modedesigners för sy- och brodérmaskiner i serien PFAFF® creative™ 1.5. Broderier av hög kvalitet och en blandning av storlekar och tekniker för flera brodéralternativ.

Visa alla broderier