Syr du bara ibland?


Rejäla bassymaskiner som lämpar sig för enklare klädsömnad, heminredning, lagningar och ändringar. Här kommer några av våra favoriter:

Janome Easy Jeans

Janome Easy Jeans är världens mest  sålda symaskin. Topptestad i Råd&Rön samt båtägarens favorit. En stark, mekanisk, användarvänlig och mycket slittålig symaskin som passar de flesta. Populär på skolor runt om i  Sverige. Nyttosömmar,elastiska sömmar samt ett bra knapphål.

 

Huskvarna VIking Emerald 116&118

Huskvarnas Emerald 116&118 är Sveriges mest sålda mekaniska symaskiner. De är idealiska för all typ av  sömnad, från gardinsömnad till klädsömnad. Dessa maskiner har nyttosömmar, elastiska sömmar samt ett enkelt sätt att sy knapphål.

 

 

Janome DC4030

Janome DC4030 är den optimala skolmodellen. En mycket användarvänlig och tyst elektronisk symaskin med stark motor och hög kvalitet vilket ger fina sömmar i alla typer av tyger. Bra funktioner som automatisk fästning, elektroniskt hastighetsreglage samt 6 olika knapphål som sys efter knappens storlek

 

Bernina 215

Bernina 215 är Berninas skolmaskin. En symaskin med stark motor och hög kvalitet. Mycket användarvänlig  symaskin som syr bra i alla material och passar de flesta. En vän som kommer att hänga med i många år. Har  nyttosömmar, elastiska sömmar samt knapphål.

Se även: Syr ofta.