Babylock Cover Stitch 2

16995:-

Baby Lock , Cover Stitch skapar professionella avslut på alla project.

Baby Lock Cover Stitch är perfekt både för hemsömnad,  skräddeributiken och sömnad av små kolektioner för försäljning. Designad speciellt för att kompletera en Baby Lock fyra-tråds overlock, Cover Stitch skapar professionella avslut med trippel, bred och smal coverstitchsöm. Dessutom syr den kedjesömmar. Det är smidigt att kompletera med en bandkantare. Super starka Baby Lock Cover Stitch syr perfekt fråd de tunnaste organsor till kraftigt med jeans. Helt enkelt det där proffsiga resultatet du vill ha.

Exclusiva Baby Lock Jet-Air Threading™  Att trä en overlock har aldrig varit lättare än med det revolutionerande Jet-Air Threading från Baby Lock. Med bara ett tryck på blåsspaken, blåser tråden igenom trådrör och griparen. Slipp kämpande med trädscheman och få massor av tid över för sömnad!

Fullutrustad, Differential Matning. Baby Lock tog differentialmasnings mekaniken till en ny nivå, genom att lägga till extra separata matningständer. Det skapar starkare matning, jämnare stygn och vid rynkning blir rynken mer exakta, i alla matreal.

Vertikal Nålnedslag.

Medan de flesta maskiner använder lutande lutade nålar som pressar mot tyget och ger skador, är Baby Lock’s nålar vertikala och syr rakt upp och ner. Denna exclusiva lösning skyddar ditt tyg och förebygger nålmärken i tyget.

Välkommen in i butiken och provsy!

Coverstich 2.jpg