top of page
Janome CM 17
CM17_media-0.png

Sy- & Broderimaskin

Janome CM 17

159995:-

Janome är stolta över att presentera Next Generation Combo-maskinen. Kombinera de bästa funktionerna i våra mest dekorerade maskiner för att maximera din kreativa potential. Det största syområdet i branschen matchade det största broderiutrymmet. High-Definition Quiltning och de snabbaste sömnadshastigheterna är bara några av de 100 anledningarna till att älska den här nya modellen. Den 10-tums högupplösta färgpekskärmen, plus ergonomiskt placerad synlinjeskärm, gör stygnbyten och broderi enkelt och roligt. Genom att introducera nya funktioner som tumhjulsfunktionen kan du noggrant styra nålens position för att avsluta dessa intrikata sömnadsprojekt. 

Över 1 200 inbyggda broderidesigner och den största broderibågen i branschen på 30" öppnar upp en helt ny värld av designmöjligheter. Fem inkluderade broderiramar att använda med inbyggda program från monogram till sashiko och allt däremellan. Låt Continental M17 ta dig till den högsta nivån av dina kreativa förmågor. 

Gränssnittet på den mittersta pekskärmen (inklusive knappar/skjutreglage/skärm/rattar) är arrangerat så att det känns som om det vore en enda horisontell skärm. Detta ger ett enkelt utseende och förbättrar användarvänligheten. Den mittersta pekskärmen visar alltid sömnadsinställningarna för den söm du valt.Den stora tryckskärmen är placerad långt från arbetsområdet till höger. Lätt att välja låsläge eftersom ikon på pekskärmen är tydligt synlig. Pekskärmen är otroligt stor och ger en lyxig känsla med snabb respons.

1
1

press to zoom
2
2

press to zoom
9
9

press to zoom
1
1

press to zoom
1/9
bottom of page