Programvara

 

Digitizer MBX v5.5

10995:-

 

Programvara för stygnsättning

Med programvaran Digitizer kan du stygnsätta och skapa egna personliga design genom att använda de avancerade stygnsättningsverktygen eller genom att använda genvägen av verktygen för automatisk stygnsättning från grafiska bilder, skannade konstverk, clipart eller från digitalkameran. Var inte orolig över originalets kvalitet, Digitizer har inbyggd bildprepareringsverktyg för att förbättra och kan skapa konturer automatiskt. Digitizer (fullversion) har även direktkoppling till grafiska programmet CoralDraw om du vill redigera din bild innan du stygnsätter.

Digitizer-MBX-4.5.jpg

Välj mellan två programvaror

Välj mellan fullversionen Digiitzer eller den begränsade versionen Digitizer JR. Digitizer JR kan uppgraderas till fullversionen. Bägge versionerna kan användas tillsammans med alla Janome  broderimaskiner och alla övriga broderimaskiner på marknaden. Fullversionen innehåller även grafiska programmet Coral Draw, korsstygnprogram och Cutwork funktion.

Stygnsätt fotografier med Photo Click

Photo Click programmet gör det enkelt att skapa broderidesign av ett fotografi. Om du har ett fotografi, eller inskannad bild, så kan du brodera det.

Valmöjligheter för stygnsättning

Digitizer har valmöjligheter för automatisk, halvautomatisk och frihandsstygnsättning. Användarvänlighet för nybörjaren steg för steg, men ändå utmaningar för den erfarna stygnsättaren.

1.Click-to-Design – automatisk stygnsättning av en hel bild med endast ett klick. 2.Click-to-Stitch – automatisk stygnsättning av en del åt gången av bilden. 3.Freehand – använd din bild som bakgrund, följ de delar och linjer du önskar stygnsätta, lägg till egna detaljer, välj från mängder av stygn och konturer för att skapa exakt det design du önskar.

Avancerad redigering

Med Digitizer kan du redigera design ända ner på stygn för stygn nivå. Du har flera redigeringsmöjligheter för att skapa det perfekta designet. Obegränsade redigerings möjligheter!

 

Fantastiska strukturer

Genom att lägga till strukturstygn i ett broderi skapar du enkelt ett visuellt djup i designet. Digitizer har mer än 130 strukturstygn att välja mellan. Programmet erbjuder dig en mängd av motivfyllnadsstygn för att skapa delikata stilar.

 

Automatisk applikering

Digitizer unika applikering funktion är användarvänlig och skapar en perfekt applikering snabbt. Placeringslinjerna genereras automatiskt, först tråckelstygn och därefter bårdstygnen.

 

Otroliga konturmöjligheter

Digitizer kan skapa raksöm konturer, sick-sack konturer och konturer av dekorativa stygn. Detta skapar perfekta avslutade kanter eller medverkar till att skapa en extra effekt på designet. Du har full kontroll över stygnlängd, bredd och täthet.

Ändra storlek på designet

Med Digitizer kan du ändra storlek på designet och ändå behålla stygntätheten. Programmet justerar antalet stygn och underlagsstygn automatiskt så att det färdiga designet ser ut som orginalet. Du kan importera design med olika filformat och ändra storlek på det så att det passar din broderiram eller projekt. Skriver och läser EMB. designformat – Wilcoms master format, vilket öppnar en värld av möjligheter.

 

Spegelvänd och rotera

Broderidesign kan roteras med en grad i taget för perfekt position till ditt projekt. Stygn kan även roteras för att skapa skuggor och djup i designet. Med Digitizer kan du dubblera design och spegelvända dem, eller använda ”kopiera” och ”klistra in” verktygen för att skapa stora design. Du kan enkelt arrangera design baserade på ett speciellt tema och använda matchande hörn och bårdmönster

 

Quiltfunktioner

Ekoquilt- och stipplingsfunktion med mängder av variationsmöjligheter.

 

Vackra färger

Skapa naturtrogna objekt som t.ex. en blomma eller ett djur genom att använda blandning och skuggeffekter av färger. Alla färger kan användas till denna effekt och genom att även använda stygnsättning med ”fjäderkant” kan du skapa naturtrogna effekter och återskapa utseendet av handsömnad.

 

Text och monogram

Lägg till text eller monogram till ditt projekt och skapa något personligt att t.ex. ge bort. Texten kan manipuleras i olika riktningar, dras ut, båg formas uppåt eller nedåt, och programmet inkluderar dessutom många valmöjligheter av förprogrammerade bårder som du kan lägga till som en avslutning. Välj mellan över 50 förprogrammerade typsnitt, plus att du kan använda alla dina True Type fonter som finns i din dator.

 

Layout

Kombinera ramar och skapa layout för obegränsat broderiyta.

 

Justera design för olika tyg kvaliteter

Justera design för bästa resultatet beroende på tyg kvaliteten genom att använda ”stretchiness allowance” och ”pull compensation”.  Välj vilken typ av tyg och stretchgrad tyget har och Digitizer ordnar resten till dig, även automatisk inställning av underlagsstygnen

 

Design Galleri

Digitizer inkluderar ett design galleri där du kan spara, se och hämta dina design enkelt. Alla dina design kan sparas och katalogiseras i ett centralt bibliotek. Du kan också bläddra igenom och välja broderier. Digitizer kan hantera de flesta designformaten och konvertera till olika format, ett och ett design eller grupper

Vill du veta mer om Digitizer: www.digitizer.embroideryhelp.net/DIGIV5

Tips och trix fråsn broderiexpert: www.sunsetstitches.com

Utbildning på DVD

Trevor Conqergood har producerat utbildnings DVD och spännande workshops som du kan studera på egen hand.

 

 

Digitizer JR v.5.5

2995:-

Digitizer JR.

Med stygnsättning programvaran Digitizer JR. kan du skapa egna personliga design genom att använda de avancerade stygnsättningsverktygen eller genom att använda genvägen av verktygen för automatisk stygnsättning från grafiska bilder, skannade konstverk, clipart eller från digitalkameran.

Var inte orolig över originalets kvalitet, Digitizer har inbyggd bildprepareringsverktyg för att förbättra och kan skapa konturer automatiskt. Digitizer har även direktkoppling till flera av de populära grafiska programmen om du vill redigera din bild innan du stygnsätter.

 

Välj mellan två programvaror

Välj mellan fullversionen Digiitzer MBX eller denna begränsade versionen Digitizer JR.
Digitizer JR kan uppgraderas till fullversionen MBX.
Bägger versionerna kan användas tillsammans med Janome broderimaskiner m.fl.

 

Digitizer Cutwork Kit

2195:-

Janome Cutwork Kit inklusive cutwork programvaran innehåller allt du behöver för att göra fantastiska cutwork broderier.

 Broderier med urskurna och broderade design, firstående spets och broderade applicationer. Kittet innahåller installations CD, Sett med fyra cutwork nålar, en nålhållare och instruktions  DVD.

Janome Cutwork Kit är ett tillbehör till  Digitizer MBX V4.0 och V4.5.

Produkten passar till:

Janome Horizon MC15000, Janome Horizon MC12000, Janome MC11000, Janome MC10001, Janome MC10000, Janome MC9700, Janome MC9500, Janome MC350E, Janome MC300E, Janome MC200E, MB4.

Digi-cutwork-4.5.jpg