top of page
Janome MB 7
MB7.jpg

Sy- & Broderimaskin

MB7 – PRO broderimaskin – 7 nålar

Broderimaskin med 7 nålar anpassad till hem- och småföretagaren

Det självklara valet när det är detaljerna som avgör! MB7 (Multi Needle Embroidery – 7 nålar) är specialanpassad till hem-, förening- och småföretagaren. Den passar hemma i syrummet hos entusiasten, eller hos det lilla textilföretaget som vill brodera, är ute på marknader, föreningsbroderi och mässor. Det är en liten, nätt och helt komplett broderimaskin som klarar krav som du inte trodde var möjligt.

 • Pro Broderimaskin – 7 nålar

 • 50 inbyggda design

 • 10 typsnitt i tre höjder: 10, 20 och 30  mm

 • Monogram, 2 och 3 bokstäver

 • Inkl. 3 ramar ( (50×50, 126×110, 240×200 mm)

 • Broderihastighet 800 stygn per minut

 • Kombinera och redigera design på skärmen

 • PC anslutning via USB minne eller USB kabel

 • Extra stor undertrådspole

 • Trådklipp

 • 5 års full garanti

STARTA EGET? MB7 PASSAR DET LILLA BRODERIFÖRETAGET

Kanske förknippar du broderimaskinen med den man ser utomlands som broderar namn på färglada hattar och T-shirt? Ett kul semesterminne! Faktum är att det har varit både dyrt och komplicerat att få tag på professionell utrustning till maskinbrodering och det har även varit stor brist på leverantörer i Norden. Tack vare Janome´s semiprofessionella broderimaskin har du nu chansen att förverkliga dina broderier hemma, på kontoret eller mässan!

MB7 är det självklara valet för hem- och småföretagen då den är en liten, nätt och en helt komplett maskin som du enkelt kan ta med dig dit det passar dig. Maskinen utför allt i från mictrobroderier till täta satängfyllnader och resultet är en fröjd för ögat! Professionella broderimaskiner är kända för att ha 4 nålar och uppåt. MB7 har sju nålar vilket gott och väl räcker då det oftas bara behövs fyra färger för att brodera t.ex. en logotype. Det finns inga begränsningar för hur många färger som kan användas, den är enkel att trä och har en egen motor för spoling av undertråd vilket gör dig helt oberoende av om maskinen jobbar med andra uppgifter. Snabbt, enkelt och effektivt ger MB7 dig broderier av högsta kvalitet trots att den är smidig och portabel!

Stygnsättningsprogrammet Digitizer konverterar automatiskt alla TrueType typsnitt från din dator till de finaste broderibokstäver. Programmet ger dig möjligheten att styra upp till tre MB7 samtidigt från samma PC – med tre olika motiv om du önskar det. Du har full kontroll under hela processen på din PC. Du kan enkelt styra maskinens alla funktioner från den praktiskt avtagbara LCD skärmen. Du kan även redigera och sätta i hop design som lagrats i maskinen eller i ett USB-minne. LCD skärmen har också ett tangentbord som gör det enkelt att använda sig av text.

Varför inte kombinera färdiga design med en personlig touch? Digitizer är det mest kraftfulla stygnsättningsprogrammet på marknaden i sin prisklass. Med exakt samma funktioner som de professionella, men till ett mycket lägre pris! Janome MB7 är en oerhört pålitlig, flyttbar, broderimaskin och den blir din till ett bra pris! Maskinen kommer att överraska dig med hur enkelt och roligt du kan uppnå broderiresultat av högsta kvalitet!

Kompatibel med industri broderiramarna från Tajima: 

T1: Tajima-ram 34 mm dia. (933100239A00*)

T2: Tajima-ram 54 mm dia. (933100439A00*)

T3: Tajima-ram 84 mm dia. (933100639A00*)

T4: Tajima-ram 112 mm dia. (933100839A00*)

T5: Tajima-ram 142 mm dia. (933101039A00*)

T6: Tajima-ram 78 x 168 mm (933200239A00*)

(*Tajima-artikelnummer, beställs via Tajima)

99.995:-

bottom of page