top of page
Janome My Lock 644D

Overlock och Covermaskiner

Janome My Lock 644D

 7.495:-

Bonuskit med extra fötter värde 1059kr medföljer!

4-trådig overlockmaskin.
Syr ihop, skär rent och kastar över kanten i ett enda moment och med ett professionellt resultat. Användarvänlig med utvändiga reglage och färgkodad trädning.

• 4-trådig overlock

• Flatlock, rullfåll, rynkar

• Syr 2-, 3- och 4-trådiga sömmar

• Sänkbar kniv

• Differentialmatningen 0,5 – 2,25

• Snabbträdning av undergriparen

• Skräpuppsamlare ingår

• Nålträdare ingår

• Instruktionsvideo

• 5 års fullgaranti

Syr ihop, skär rent och kastar över kanten i ett enda moment och med ett professionellt resultat. Användarvänlig med utvändiga reglage och färgkodad trädning.

Sömnad i någon form är din stora hobby, du ägnar många lediga timmar tillsammans med symaskinen och har kanske ett eget syrum. Du är kanske medlem i någon syklubb och kursar regelbundet. Oavsett om ditt intresse är beklädnad-, interiör- eller lapptäckssömnad, så är overlockmaskinen ett bra val för dig. Med en overlock på syrummet går sömmarna fort att sy, resultatet blir professionellt och hållbart.

644d-1.jpg

Overlockmaskinen kompletterar symaskinen
Overlocken är ett komplement till symaskinen för att skapa ett extra professionellt syresultat. Den syr raksöm, skär rent sömsmånen och kastar över kanten i ett enda moment och dessutom med den dubbla hastigheten.

Användarvänlliga
My Lock serien är stabila mekaniska overlockmaskiner, med en stygnhastighet upp till 1300 stygn i minuten. Goda egenskaper, som elektronisk hastighetskontroll och enkel urkoppling av överkniven. Instruktions DVD följer med på köpet och försäkrar dig om ett professionellt resultat redan från starten.

My Lock 644 syr med 2 separata nålar och du kan välja mellan 2-, 3- och 4-trådiga söm möjligheter. Justerbar differentialmatning och justerbar skärbredd. Detta erbjuder dig ökad kontroll för sömnad i nästan alla typer av tyger och är en nödvändighet för kreativa overlocktekniker.

Enkel trädning
Förenklad trädning genom färgkodad trädningsguide och snabbträdning av undergriparen. När du lyfter pressarfoten utlöser sig trådspänningen automatiskt så att du enkelt kan dra i trådarna. Förinställd undergriparkontroll gör att du ej behöver ändra trådspänningen för rullfåll. Du kan även enkelt byta till rullfåll utan att byta stygnplåt. My Lock är den enklaste vägen till ett snabbt professionellt syresultat.

Sömmar
4-trådig förstärkt overlock, stretch, rynkning, 3-trådig overlock, kastsöm, wrapped, flatlock, smalsöm, picot kantning, rullfåll, 2-trådig overlock, kastsöm, wrapped, flatlock, rullfåll.

bottom of page