top of page

Bernina 880 Plus

114.995:-

BERNINA 880 – en värld av oändlig kreativitet

Sy, brodera och kvilta i mästerklassen

Toppmodellen med helautomatiska funktioner från BERNINA

  • Stygndesignverktyg

  • Omformningsverktyg

  • Färghjul

  • Stygnförvrängning

  • Förlängd friarm

BERNINA 880 är vår mest sofistikerade skapelse och lämnar inget att önska.

Upptäck nya fantastiska funktioner som stygndesignverktyget eller färghjulet.

Helautomatiska funktioner

Tänk dig en maskin som förstår exakt vad du behöver. Pressarfoten sänks automatiskt ned i början av en söm och höjs sedan igen vid slutet av den. B 880-maskinen skär till och med av tråden åt dig när du har sytt färdigt en söm eller bytt färg i ett broderi. Matartänderna höjs och sänks automatiskt vid frihandssömnad och broderi. Och självklart kontrolleras automatisk trädning med bara ett knapptryck

Sy, brodera och kvilta i enastående precision – BERNINA 8-serien erbjuder allt som behövs för att sy i proffskvalitet. Enormt stort funktionsomfång, stort antal tillbehör, variabla inställnings- och kombinationsmöjligheter, som innefatter en oerhörd mångfald av kreativa tekniker. Sydatorn i BERNINA 8-serien kännetecknas av största möjliga användarkomfort och exakthet och erbjuder många professionella egenskaper, som BERNINA StygnRegulator (BSR) och omfattande minnesfunktioner för egna stygnkreationer och -kombinationer – för kreativitet utan gränser.

Förlängd friarm

B 880-maskinen har ett minutiöst konstruerat friarmsområde med cirka 30 cm fritt utrymme till höger om nålen och drygt 12 cm uppåt. Detta extra utrymme ger dig tillgång till en extra Jumbo-broderiyta och mer plats för din kreativitet.

Omfattande stygn- och motivbibliotek

BERNINA 880 har ett bibliotek med över 1 764 stygn, praktiskt sorterade i olika kategorier för en mängd olika tillämpningar. Oavsett vad du vill sy hittar du det perfekta stygnet här. Med hjälp av 400 förstklassiga broderimotiv – några av dem formgivna av världskända designers – och 12 typsnitt skapar du enkelt dina egna personliga projekt.

Modern färgpekskärm

B-880-maskinen har en sju tums pekskärm med hög upplösning och klara färger. Med toppmodern pekskärmsteknik kan du välja från ett flertal innovativa funktioner. B 880-maskinen erbjuder dra och släpp-funktion, vertikal bläddring och svepfunktion för enkel borttagning av motiv. Den har även en mycket intuitiv instruktionsfunktion på skärmen som erbjuder ett flertal personliga inställningar.

Det nya stygndesignverktyget

BERNINA 880 erbjuder hundratals stygn som är tydligt kategoriserade och enkla att hämta. Med det innovativa stygndesignverktyget kan du ändra dem eller skapa egna stygn. Dra bara dina idéer direkt på skärmen. B 880-maskinen omvandlar designen med ett klick in i ett stygnmönster. Du kan också ändra och spara befintliga stygn. Möjligheterna är oändliga och biblioteket med stygn utökas kontinuerligt.

Det nya formdesignverktyget

B 880-maskinen har en funktion som gör att du med bara ett enda knapptryck kan duplicera broderimotiv och sedan ändra dem till önskad form. Välj en cirkel, en fyrkant eller ett hjärta och se ett helt nytt motiv träda fram.

Nytt färghjul

Med 400 inbyggda mönster och alfabet kan du börja brodera med bara ett klick. Du kan även snabbt föra över dina egna motiv till maskinen via två USB-portar. Med hjälp av färghjulet kan du enkelt ändra motiv och samordna det till önskat färgschema innan du börjar brodera. Detta gör det enkelt att välja de vackraste färgerna till ditt broderi.

Bernina 880.png
8Series_Widget_Temp.jpg
bernina_machines_880_feature_freearm.jpg
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg

Stygnförvrängning

B 880-maskinens funktion för stygnförvrängning gör det möjligt att förvränga stygnen i steg om 0,01 mm till höger eller till vänster samt framåt eller bakåt. Du kan också kombinera förvrängda stygnmönster.

6.jpg

Ändlösa broderialternativ

Spegelvänd, rotera, kombinera och ändra storlek på motiven – direkt på pekskärmen! Den inbyggda tråckelfunktionen håller alla broderiunderlag på plats. Skapa böjda bokstavseffekter, justera mönstertäthet eller blanda dekorsömmar och broderier. Sortera komplicerade färgkombinationer, förhandsgranska alternativa färger på skärmen med hjälp av färghjulet, och spara sedan på maskinen eller på ett USB-minne. Vill du lära dig att sy utanför ramarna? Funktionen Oändligt broderi guidar dig genom hela processen. Och du kommer att älska funktionen Absolut kontroll, framtagen för perfekt mönsterplacering.

7.jpg

Bredda dina kreativa horisonter med BERNINA-tillbehör

BERNINA erbjuder dig ett stort utbud av tillbehör som ger fritt utlopp för din kreativitet. Välj bland våra omfattande utbud av pressarfötter och speciella BERNINA-tillbehör för sömnad, kviltning, broderi, och overlocking.

OBS!
Vissa modeller och tillbehör är eventuellt inte tillgängliga i alla länder. Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar i både funktioner och design.

Inkluderade tillbehör, klicka här...

 

 

BERNINA StygnRegulator (BSR)

BERNINA StygnRegulator (BSR) anpassar stygnlängden vid sömnad efter aktuell hastighet på tyget och resultatet blir en regelbunden stygnbild.

Läs mer

 

BERNINA spolar till 8-serien

BERNINA-spolar finns i fyra olika modeller. Metallspolarna kan användas till alla BERNINAs symaskiner, utom 7- och 8-serien.

Läs mer

 

Broderiram, liten

Den lilla broderiramen (normaldrift/friarmsbroderi) är expert på att brodera rörformade material såsom ärmar eller byxben.

Läs mer

 

Standardfot # 1D

Standardfot # 1D är den lämpligaste foten för matarstyrda nytto- och dekorsömmar. På undersidan har den en upphöjning både framför och bakom nålhålet vilket ger god plats för sömmen.

Läs mer

 

Broderiram, medelstor – för medelstora motiv

Den medelstora broderiramen är ett användbart hjälpmedel för att exakt tillverka medelstora broderiarbeten med BERNINAs broderidator.

Läs mer

 

Overlockfot # 2A

Med overlockfot # 2A kan du lätt sy ihop två tyglager, kanta tyger, sy snygga fållar och muddar framförallt i stickade material. Syfotens utformning bidrar till en slät söm.

Läs mer

 

Den stora, ovala broderiramen

Den stora, ovala broderiramen lämpar sig både för motivkombinationer och för omfattande broderimotiv. Mallen underlättar en exakt inriktning.

Läs mer

 

Knapphålsfot # 3C

Knapphålsfot # 3C är första valet när det gäller enkel tillverkning av knapphål med och utan garninlägg. Den är också perfekt för att sy i rynktrådar.

Läs mer

 

Knapphålsfot med släde # 3A

Knapphålsfoten med släde # 3A memorerar – via en sensor eller manuellt, beroende på syfot/maskinmodell – den önskade knapphålslängden för exakt lika knapphål.

Läs mer

 

Blixtlåsfot # 4D

Tack vare den smala mellantån kommer blixtlåsfot # 4D mycket nära blixtlåständerna och blixtlåset kan enkelt sys fast snyggt.

Läs mer

 

Blindstygnsfot # 5

Blindstygnsfot # 5 lämpar sig för att sy osynliga fållar på alla material. Insticksställena blir nästintill osynliga på tygets rätsida.

Läs mer

 

Sybord

Sybordet skapar ett större arbetsområde och underlättar tygmatningen. Du kan fortfarande föra tyget runt och under friarmen.

Läs mer

 

Fri-Hand-System FHS/knälyft

BERNINAs unika Fri-Hand-System FHS hjälper dig att höja syfoten samtidigt som mataren sänkas m h a en knälyft. Detta underlättar också förflyttningen av tyget under syfoten och skyddar tunna ömtåliga material från att bromsas av mataren.

Läs mer

 

Knappisyningsfot # 18

Knappisyningsfot # 18 är det perfekta hjälpmedlet för att enkelt sy i vanliga knappar, tryckknappar, öglor och andra dekorationer.

Läs mer

 

Öppen broderifot # 20D

Den öppna broderifoten # 20D är perfekt för broderi- och langettarbeten med symaskinen. Broderifoten har undertill en uppghöjd yta som bidrar till att den problemfritt glider över täta stygn.

Läs mer

 

Inchfot #37D

Inchfot # 37D är en raksömsfot med 1/4″ (ca 6,35mm). syfotsbredd från nål till syfotskant. Den öppna skåran framför nålen ger bra sikt. Tre markeringar på båda sidor underlättar sömnaden perfekt för lapptäcks- och precisionsarbeten.

Läs mer

 

Gigafot # 40C

Gigafot # 40C gör att man kan sy i olika riktningar och även de stora sidomatade sömmarna de s k gigasömmarna.

Tutorial: se instruktioner

bottom of page