top of page

Syr du bara ibland?

Rejäla bassymaskiner som lämpar sig för enklare klädsömnad, heminredning, lagningar och ändringar. Här kommer några av våra favoriter:

Janome Easy Jeans...

 

Janome Easy Jeans är världens mest  sålda symaskin. Topptestad i Råd&Rön samt båtägarens favorit. En stark, mekanisk, användarvänlig och mycket slittålig symaskin som passar de flesta. Populär på skolor runt om i  Sverige. Nyttosömmar,elastiska sömmar samt ett bra knapphål.

 

Huskvarna VIking Emerald 116&118...

 

 

Huskvarnas Emerald 116&118 är Sveriges mest sålda mekaniska symaskiner. De är idealiska för all typ av  sömnad, från gardinsömnad till klädsömnad. Dessa maskiner har nyttosömmar, elastiska sömmar samt ett enkelt sätt att sy knapphål.

 

Janome Allvis...

 

 

 

 

 

Janome Allvis är den optimala skolmodellen. En mycket användarvänlig och tyst elektronisk symaskin med stark motor och hög kvalitet vilket ger fina sömmar i alla typer av tyger. Bra funktioner som automatisk fästning, elektroniskt hastighetsreglage samt 3 olika knapphål som sys efter knappens storlek

 

Brother  A16...

 

 

 

 

 

Trött på strul varje gång du sätter dig vid symaskinen? Är det kanske så att du hinner glömma? Denna härliga symaskin från Brother är så lättjobbad som det kan bli. Supertydlig trädning. Syr tyst och har tydliga pilar för trädningen. Välj söm med ratten, maskinen ställer in en bra söm (självklart kan du ändra) Nälpåträdaren är den enklaste enhandspåträdaren. Välkommen in och provsy.

EasyJeans.jpg
emerald-118.jpg
Allvis.jpg
Innov-is A16.jpg
bottom of page