Gillar du Quiltning?

Här presenteras framförallt modeller med extra stort arbetsutrymme (för stora lapptäcken), kraftig matare, trevliga quiltsömmar samt andra funktioner som underlättar för quiltaren. Vi har också lagt till en behändig liten “kursmaskin ” för den som ofta transporterar symaskinen eller bara önskar en liten kompakt modell. Det finns flera modeller i butiken som kanske passar just Dig  ännu bättre, detta är bara ett urval så vi önskar dig varmt välkommen till butiken för mera information eller att du hör av dig på annat sätt.

Opal 650/670/690Q

Tack vare sitt något större invändiga arbetsutrymme samt många fina sömmar tycker vi att Opalen passar in även här. Funktioner som nålstopp uppe/nere, reglerbart hastighetsreglage, automatisk fästning samt trådklipp (670/690) är uppskattade funktioner för den som sy lapptäcken.

Pfaff Quilt Expression 720...

 

Pfaffs lyxiga expression serie passar extra bra till dig som quiltar. De har ett extra stort invändigt utrymme, som tillsammas med

IDT övermatning underlättar och ger perfekt resultat på på dina lite större projekt. Tapering av decorsömmar, dekorativa bandsömmar med 9mm berdd för en eklusiv känsla. Du kan även skapa egna sömmar direkt på skärmen.

Husqvarna BRILLIANCE™ 75Q

 

Husqvarnas top-of-the-line symaskin, BRILLIANCE™ 75Q , har en massa egenskaper för att underlätta din sömnad. Dessutom har modellen en högupplöst interaktiv färgpekskärm som är enkel att använda. Du använder en pekpinne för att aktivera alla funktioner, sömmar och information med ett tryck! De flesta inställningarna görs automatiskt av maskinen när du valt vilket tyg och vilka sömmar du ska använda.  Dessutom kan maskinen mata i båda leder vilket ger fantastiska dekorsömmar. Du kan fokusera på det du älskar. Att sy! Välkommen in på en demonstration

Opal-670_Front.jpg
expression720_front.jpg
HV_Brilliance75Q_.jpg