top of page
Skyline S5

Symaskin Elektronisk

Skyline S5

16.995:

Skyline 5 är symaskinen för dig som har sömnad som hobby eller arbete. Du ägnar många lediga timmar tillsammans med symaskinen, och har kanske eget syrum eller arbetar i en syateljè. Du är kanske även medlem i någon syklubb och kursar regelbundet. Skyline erbjuder smarta funktioner och har en unik design.

Med 9mm breda sömmar blir dina kreativa möjligheter oändliga. Liggande trasselfritt spolsystem gör att du kan sy utanför tyget och har full kontroll på undertrådspolen samt att maskinen går extra tyst.

SFS (Superior Feed System), matar tyget innan nålen tar tag i tyget och har extra långa matare på sidorna för exakt matning. Matningen kan kompletteras med en övermatare (standard tillbehör) för quiltning och långa gardinsömmar i tjockatyger.

Hög syhastighet ökar effektiviteten. Extra högt pressarfotslyft även med knälyft för att lyfta pressarfoten när du behöver bägge händerna på ditt syarbete. Skyline 5 har de speciella sömmarna du behöver och mängder med spännande tillbehör att komplettera med.

Med på köpet kommer även enhands nålpåträdare, hastighetskontroll, start/stopp knapp för sömnad utan fotpedal, nål upp/ner funktion för val av nålstopp uppe eller nere, låsstygn på stället.

skyline s5.jpg

– 170 sömmar inklusive 10 knapphål

– 9mm breda sömmar

– Alfabet med blockbokstäver

– Syhastighet 1000 stygn per minut

– invändig arbetsyta 210×120 mm

– SFS + 7 delat  undermatningssystem

– Inbyggd extra belysning

– Enkel sömval på tryckskärm

– Snapp on byte för raksömsstygnplåt

– 5 års full garanti

- Nu med cirkelsömnadslinjal (värde 659kr) med på köpet.

bottom of page