Serviceverkstad

  • Vi har egen auktoriserad serviceverkstad för alla symaskiner.

  • En allmän översyn av din symaskin kostar 995 kr, det gäller även vanliga overlocker och coverstitchmaskiner.

  • Allmän översyn på kombinerade overlocker (med inbyggd coverstitch) 1195 kr.

  • Allmän översyn på kombinerade broderi- och symaskiner 1395 kr.

  • Vid enstaka fel debiteras gällande timtaxa som är 595 kr per timme.

  • Vi lämnar 12 månaders garanti på allmän översyn.

  • Ring oss gärna om du har frågor, tel 08-30 55 27

 

Nöjd-Kund-Garanti

Att handla hos Stockholms Sycenter är en bra affär långt efter det att du har lämnat butiken. Vår unika Nöjd-Kund-Garanti garanterar att du aldrig ” blir lämnad åt ditt öde”. Garantin består av fem punkter som ger dig trygghet både under och efter köp.

1. Komma igång
Vi vill att du skall få en bra start med din maskin du köpt hos oss, därför ingår alltid en “komma-igång-kurs” om så önskas. Självklart är du alltid välkommen in även senare om det dyker upp nya frågor.

2. Bytesrätt
Vi vill göra allt för att du skall investera i den maskin som passar dig bäst. Om dina färdigheter ändras eller om du tycker att maskinen inte passar dig så har du ett års bytesrätt. Du får tillgodoräkna dig fullt pris på maskinen vid byte. Gäller maskiner upp till 10.000:- SEK. (Gäller ej beställningsvaror)

3. Garanterat lågt pris
Vår ambition är att vi ska ha de bästa priserna. Om du ändå efter att ha köpt en symaskin hos oss, hittar samma modell inom 30 dagar, utanonserad till ett lägre pris, får du tillgodose dig mellanskillnaden hos oss. *

4. Garanterat snabb service
När du lämnar in något för service hos oss, garanterar vi att göra allt för att hålla både den utlovade servicetiden och den beräknade kostnaden. Skulle det trots allt dröja längre, får du rabatt på servicen.

5. Personalgaranti. Vi utbildar våra medarbetare kontinuerligt, så att du alltid ska mötas av kunnig och servicesinnad personal när du besöker Stockholms Sycenter.

Skulle du trots alla våra ansträngningar ändå inte känna dig riktigt nöjd – kontakta oss så ställer vi genast allt till rätta

* Gäller symaskinsnätbutiker och varan måste finnas i lager.