top of page
Galleri från butiken!

I vår välsorterade, personliga och mysiga butik möter du kompetent personal som önskar göra allt för att du ska få svar på dina frågor och funderingar.

Vi har det mesta i lager och många uppställda maskiner så att du får chans att pröva dig fram. Se vårt galleri och känn atmosfären.

Välkommen in till oss!

Du kan också handla nu direkt i vår webshop. Där ser du hela vårt stora sortiment av olika symaskinsmärken. 

Nöjd-Kund-Garanti   

Att handla hos Stockholms Sycenter är en bra affär långt efter det att du har lämnat butiken. Vår unika Nöjd-Kund-Garanti garanterar att du aldrig ” blir lämnad åt ditt öde”. Garantin består av fem punkter som ger dig trygghet både under och efter köp.

1. Komma igång
Vi vill att du skall få en bra start med din maskin du köpt hos oss, därför ingår alltid en “komma-igång-kurs” om så önskas. Självklart är du alltid välkommen in även senare om det dyker upp nya frågor.

2. Bytesrätt

Önskar du byta din symaskin eller overlock kan du göra det i upp till två år efter köpet. Inom år 1 efter köpet får du tillgodoräkna hela summan du betalat och betalar endast mellanskillnaden upp till priset för symaskinen du önskar byta till. Under år 2 efter köpdatum betalar du mellanskillnaden plus en hanteringskostnad på 995 kr. Ev frakt tillkommer. Vid byte skall symaskinen vara i bra skick och komplett med tillbehören som medföljde vid köpet och finnas kvar i sortimentet av det inbytta varumärket. Bytesrätten gäller i webbshoppen och i vår butik. Bytesrätten gäller ej broderisymaskiner eller för företag. OBS! Du kan inte byta till en billigare symaskin och få pengarna tillbaka! Vid byte av symaskin tag kontakt med oss.

3. Garanterat lågt pris
Vår ambition är att vi ska ha de bästa priserna. Vi har samma pris i butiken på Odenplan som vi har i vår webshop.

4. Garanterat snabb service
När du lämnar in något för service hos oss, garanterar vi att göra allt för att hålla både den utlovade servicetiden och den beräknade kostnaden.

5. Personalgaranti. Vi utbildar våra medarbetare kontinuerligt, så att du alltid ska mötas av kunnig och serviceinriktad personal när du besöker Stockholms Sycenter.

240 olika knappar i allehanda former och färger.

Varmt välkommen att botanisera hos oss!

Knappar Sycenter.se.jpg
bottom of page