BERNINA 880 – en värld av oändlig kreativitet

BERNINA 880
Sy, brodera och kvilta i mästerklassen

Toppmodellen med helautomatiska funktioner från BERNINA

  • Stygndesignverktyg
  • Omformningsverktyg
  • Färghjul
  • Stygnförvrängning
  • Förlängd friarm

BERNINA 880 är vår mest sofistikerade skapelse och lämnar inget att önska. Upptäck nya fantastiska funktioner som stygndesignverktyget eller färghjulet.

Helautomatiska funktioner

Tänk dig en maskin som förstår exakt vad du behöver. Pressarfoten sänks automatiskt ned i början av en söm och höjs sedan igen vid slutet av den. B 880-maskinen skär till och med av tråden åt dig när du har sytt färdigt en söm eller bytt färg i ett broderi. Matartänderna höjs och sänks automatiskt vid frihandssömnad och broderi. Och självklart kontrolleras automatisk trädning med bara ett knapptryck
Sy, brodera och kvilta i enastående precision – BERNINA 8-serien erbjuder allt som behövs för att sy i proffskvalitet. Enormt stort funktionsomfång, stort antal tillbehör, variabla inställnings- och kombinationsmöjligheter, som innefatter en oerhörd mångfald av kreativa tekniker. Sydatorn i BERNINA 8-serien kännetecknas av största möjliga användarkomfort och exakthet och erbjuder många professionella egenskaper, som BERNINA StygnRegulator (BSR) och omfattande minnesfunktioner för egna stygnkreationer och -kombinationer – för kreativitet utan gränser.

Med BERNINA 8-serien besannas sydrömmar: en omfattande repertoar av dekor-, nytto- och kviltsömmar, som mångsidigt kan varieras, kombineras och sparas, intuitiv pekskärmsmanövrering och en extra stor arbetsyta – idealisk för anspråksfulla syprojekt. BERNINA 830, den bästa broderimaskinen från BERNINA, erbjuder även ett stort antal broderifunktioner, med vilka du kan ta fram egna kreationer, som du kan vrida, spegla och kombinera. BERNINA 8-serien: sy- och broderimaskiner för högsta professionella kvalitet.